Një pije e bërë nga majdanozi. Një çaj natyral

Një pije e bërë nga majdanozi. Një çaj natyral i shkëlqyer në 5 minuta që më shpëtoi nga shumë probleme.

Një pije e bërë nga majdanozi. Një çaj natyral i shkëlqyer në 5 minuta. Një pije e thjeshtë dhe e shijshme. Pini dhe shijoni! E shijshme dhe e lehtë për t’u marrë!!! Jo gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji!

Receta dhe përgatitja:

Përshëndetje miq! Sot po përgatisim një zierje të dobishme

1 tufë majdanoz.

Kjo zierje ka ndihmuar shumë njerëz të heqin qafe një bark të madh.

500 ml ujë.

Ngrohni atë në një valë.

Sigurisht, duhet të ndiqni një dietë. Kullojeni dhe lëreni të ftohet. Mezi prisja, ndaj vendosa ta ftoh me kube ngrirëse. Hani më shumë perime dhe fruta. Pija ndihmon në përmirësimin e metabolizmit. Shijoni vaktin tuaj miq!