S’lejohen nxënëset me shami në shkollë, merret vendimi në Francë !

S’lejohen nxënëset me shami në shkollë, merret vendimi në Francë ! Të hënën, ditën e parë të vitit shko llor, shkollat ​​franceze dërguan në shtëpi dhjetëra vajza që nuk donin të hiqnin rro bat e tyre myslimane, tha të martën ministri i Arsimit Gabriel Attal. Duke kundër shtuar ndalimin e veshjes së veshjeve muslimane, gati … Read more

Fabrika Gjermane “MUNDA” po kërkon punëtore pasi u fut në Kosovë, ja ku mund të aplikohet…

Fabrika Gjermane “MUNDA” po kërkon punëtore pasi u fut në Kosovë, ja ku mund të aplikohet… Edhe pak ka mbetur deri në hapjen e fabrikës “MUNDA” në Kosovë, që do të prodh ojë nga Kosova për sektorin gjerman auto mjeteve, njofton Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare. Po afrohet hapja e fabrikës së MUNDA-s, që do të prodhojë … Read more

ALARM ! Vjosa Osmani paralajmëron shqiptarët, Vucic dhe Putin po kurdisin planin e rrezikshëm për…

ALARM ! Vjosa Osmani paralajmëron shqiptarët, Vucic dhe Putin po kurdisin planin e rrezikshëm për… Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani tha në Tiranë se i gjithë rajoni është në një sfidë përballë një plani të për bashkët të presidentit serb, Aleksandar Vuçiq dhe presid entit të Rusisë, Vladimir Putin. Osmani gjatë vizitës në Shqipëri tha … Read more