E FUNDIT / Behxhet Pacolli vjen me deklaratë për raportin e tij me Naim Murselin dhe rastin e Liridonës

E FUNDIT / Behxhet Pacolli vjen me deklaratë për raportin e tij me Naim Murselin dhe rastin e Liridonës

Edhe më tej nuk është zbardhur motivi i vra sjes mak abër të Liridona Ademajt në Bërnicë të Prishtinës. Në media e rrjete sociale janë përhapur shumë teori, duke qenë se krye personazhi – i dyshuari për porositjen e vrasjes, burri i të ndjerës – ishte edhe këshilltar i Behgjet Pacollit.

Nacionale zhvilloi një inter vistë me shkrim me Pacollin duke i bërë pyetje që po mundojnë më së shumti opinionin publik.
Pacolli në intervistën e mëposhtme tregon jo vetëm se si e njohu Murselin – që e përshkruan edhe si person “imponues” – por edhe se çfarë pune kryente ky i fundit për të.

Ai derisa evokon për jetimin pas lajmit të marrë se i dyshuar kryesor është Murseli – përveç dhimbjes që e shpreh në disa raste – shprehet se kishte pasur edhe mendime të frikshme.

Lexojeni ose shikojeni të plotë intervistën e real izuar nga Berat Buzhala: