Thembrat e plasaritura : Zbulohet Ilaçi me limon për zbutjen e thembrave të plasaritura

Thembrat e plasaritura : Zbulohet Ilaçi me limon për zbutjen e thembrave të plasaritura

Lu fta me thembra të thata dhe të plasaritura mund të jetë e pakëndshme dhe e pakëndshme. Lëkura në këmbët tona, veçanërisht në thembra, është e prirur të bëhet e thatë dhe e ashpër dhe pa lagështi të mjaftueshme, mund të çojë në çarje të dhimbshme. Lajmi i mirë është se ekziston një ilaç i thjeshtë shtëpiak me bazë limoni për t’ju ndihmuar t’i bëni thembrat tuaja më të buta dhe më pak të plasaritura!

Ilaç me limon për zbutjen e thembrave të plasaritura

Përbërësit:

1 limon i madh, i pjekur (zgjidhni një që është shumë i verdhë dhe jo shumë i fortë)
Një palë çorape
Një vaj ose krem thellësisht ushqyes, si vaji i kokosit ose arganit

Udhëzime:

Përgatitja e limonit: Prisni limonin në gjysmë dhe shtrydhni pak lëng, por lini pak tul brenda për ilaçin. Ju mund ta përdorni lëngun e nxjerrë për qëllime të tjera.

Aplikojeni tek thembra: Vendoseni çdo gjysmë limoni mbi thembra. Sigurojini ato duke vendosur një palë çorape.