Pse të varni një kapëse rrobash mbi dush

Pse të varni një kapëse rrobash mbi dush: Pasi ta dini, do ta bëni gjithmonë
Disa këshilla mund ta bëjnë jetën e përditshme më të lehtë. Përfshirë këtë teknikë të zgjuar që ju lejon të parfumoni banjën tuaj. Zbuloni se çfarë ndodh kur e përdorni në dush.

Varni një kapëse rrobash mbi dush: Pasi ta dini këtë, do ta bëni gjithmonë

Zbuloni mashtrimet e jetës së përditshme që mund të bëjnë një ndryshim të madh. Kjo teknikë e zgjuar e freskimit të banjës është një ndryshim i lojës. Zbuloni se çfarë ndodh kur e përdorni në dush.

Transformoni përvojën tuaj të dushit me një kapëse të thjeshtë rrobash

Kjo metodë e pazakontë mund t’ju habisë. Ai përfshin përdorimin e një kapëse rrobash, por jo për të varur rrobat. Në vend të kësaj, mund të ndryshojë mënyrën se si bëni dush.

Çfarë ndodh kur përdorni një kapëse rrobash në banjë?

Ndërsa një kapëse rrobash përdoret tradicionalisht për tharjen e rrobave, ajo ka një përdorim tjetër më pak të njohur që mund t’ju habisë. Kjo teknikë e zgjuar ndihmon në eliminimin e aromave të dushit ndërsa mbush hapësirën me një aromë të këndshme. Shijoni një përvojë gjallëruese, të ngjashme me spa, me një aromë delikate dhe delikate.

Rroba prej druri: shoqëruesi juaj i ri i banjës

Për të përdorur këtë truk të shkëlqyer, do t’ju duhet një kapëse rrobash prej druri dhe një shishe vaj esencial, si eukalipt, limon ose mandarinë. Filloni duke njomur kutinë e rrobave me disa pika vaj esencial. Më pas, thjesht vareni në kokën e dushit ose perden e dushit ndërsa bëni dush ose banje. Avulli do të lëshojë një aromë të ëmbël në të gjithë banjën tuaj, duke siguruar relaksim dhe një ndjenjë mirëqenieje.

Më shumë përdorime për një kapëse rrobash prej druri

Rroba prej druri: shoqëruesi juaj i ri i banjës

Për të përdorur këtë truk të shkëlqyer, do t’ju duhet një kapëse rrobash prej druri dhe një shishe vaj esencial, si eukalipt, limon ose mandarinë. Filloni duke njomur kutinë e rrobave me disa pika vaj esencial. Më pas, thjesht vareni në kokën e dushit ose perden e dushit ndërsa bëni dush ose banje. Avulli do të lëshojë një aromë të ëmbël në të gjithë banjën tuaj, duke siguruar relaksim dhe një ndjenjë mirëqenieje.

Më shumë përdorime për një kapëse rrobash prej druri

Shkathtësia e një kapëse rrobash prej druri shtrihet përtej thjesht freskimit të dushit tuaj. Mund të përdoret në mënyra të ndryshme rreth shtëpisë tuaj.

Parandaloni rrëshqitjet e enëve të gatimit: Vendoseni në dorezën e lugës ose shpatullës suaj të gatimit për të parandaluar që të bjerë në tigan.

Dekoroni shtëpinë tuaj: Krijoni një ekran fotografie ose mbajtëse shënimesh duke përdorur një varg dhe kapëse rrobash. Kjo është një mënyrë e zgjuar për të varur foto ose kujtesa pa korniza ose dëmtime në mur.

Mbyllni paketat e ushqimit: Mbani qeset me drithëra, patate të skuqura ose miell të freskëta dhe të mbrojtura nga ekspozimi i ajrit duke i mbyllur me një kapëse rrobash.