Motra e Liridonës jep lajmin e madh për babain e Naim Murselit ! Familja jonë asnjëherë nuk ka…

Motra e Liridonës jep lajmin e madh për babain e Naim Murselit ! Familja jonë asnjëherë nuk ka…

Motra e 30-vjeçares, Liridona (Ademaj) Murseli ka hedhur poshtë dekla ratat e babait të Naim Murseli se e kanë kërcënuar se do të marrin hak.

Për emisionin “Me zemër të hapur” të moderatores Evis Ahmeti, u shpreh se nuk ka kanë dërguar njeri tek Shaban Murseli dhe se çdo gjë ia kanë lënë në dorë drejtësisë

Jo nuk i kemi dërguar njeri tek Shaban Murseli. Nuk i kemi dërguar për të kër cënuar asnjë njeri. Ia kemi sqaruar edhe policisë, ia kemi lënë drejtësisë. Nëse do të donim të bënim diçka, s’do të dërgonin njeri. Ata kanë thënë vetëm që Gjakova është e vogël, dhe s’kemi qejf të përballemi bashkë, tha ajo.