Mjeku i njohur rus tregon kurën që po bën magji: Lyeni qafën me qepë të kuqe dhe sëmundja e…

Qepët e kuqe përmbajnë shumë vitamine dhe minerale, përfshirë kalciumin, magnezin, kaliumin, vitaminat C,K etj.

Ato e mbajnë trupin të shëndetshëm dhe ndihmojnë në para ndalimin e shumë sëm undjeve. Qepët e kuqe janë shumë të shëndetshme kur gatuhen, mirëpo më të shëndetshme janë pa i gatuar.

Në rast se keni probIeme me tiroidet në qafë, qepët do të jenë shërimi juaj!

Dr. Igor Knjazkinfrom nga Petersburg, është ai që e ka zbuluar një recetë, ku thotë se në mbrëmje para gjumit duhet të preni një qepë të kuqe në atë mënyrë që lëngu të rrjedh nga ajo.

Me një gjysmë qepe e bëni masazh qafën rreth gjëndrës tiroide dhe pasi ta përfundoni këtë duhet të flini, por pa e pastruar qafën. Kjo për shkak se Iëngu i qepës e jep efektin e vet gjatë natës!